IMG 0752

Het "Schilderspand' dat nu zo'n 15 jaar staat te verpauperen. Raadslid Ben Hendrikse wil via schriftelijke vragen aan het college van B&W weten of er al hoop gloort voor functie en herstel. Straks is de Marktstraat mooi opgeknapt en houden de Apeldoornse inwoners dit aanzien als 'triets restant' over..........wordt vervolgd!!

Als het aan Lokaal Apeldoorn ligt er voor de nieuwe gemeenteraad een mooie opgave om de jeugdzorg onder curatele te stellen. Lokaal Apeldoorn doet deze constatering n.a.v. de beantwoording van de schriftelijke vragen en de vele reacties die zij hebben mogen ontvangen vanuit de samenleving. De kwaliteit van de jeugdzorg moet omhoog, dit kan volgens Lokaal Apeldoorn door het aanstellen van een kwaliteitsmanager. Voor Lokaal Apeldoorn is iedere fout in de jeugdzorg er een te veel.

download300

Het is over een paar weken niet meer simpel mogelijk om met de auto dwars door de Apeldoornse binnenstad te rijden. Op een stukje van de west-oostroute via Kalverstraat en Molenstraat-Centrum geldt dan éénrichtingsverkeer. Bestuurders van motorvoertuigen moeten daardoor een slinger maken via het Stationsplein om op hun bestemming te komen.

Bron: Destentor; Lokale partijen stevenen af op een monsterzege bij de gemeenteraadsverkiezingen van komende woensdag. Volgens een peiling van onderzoeksbureau I&O mogen zij zich verheugen op 34 procent van de stemmen. In 2014 kregen lokale partijen met 28 procent ook al de meeste stemmen.

P9152401 2

Woensdag 20 maart stem je op partijen voor je eigen waterschap. Het waterschap Vallei en Veluwe heeft naast de landelijke partijen ook een aantal lokale partijen. AWP is hier een voorbeeld van. Jacqueline Pol - de Visser staat als tweede op de lijst. Jacqueline Pol is een bevlogen bestuurder binnen Lokaal Apeldoorn en heeft zich nu verkiesbaar gesteld voor de lokale waterschapspartij AWP. Gaat u stemmen woensdag? voor meer informatie kijk op www.algemenewaterschapspartij.nl 

Als enig raadslid vanuit Apeldoorn was Wim Willems namens Lokaal Apeldoorn gisteren bij de voorbereidingsbijeenkomst over de belevingsvlucht en de toekomstplannen voor Lelystad.

Na de informatieronde is de formatieronde gestart. Jenny Elbertsen is namens de VVD de formateur en heeft naast haar eigen partij Lokaal Apeldoorn, CDA, D'66 en Groen Links uitgenodigd om te komen tot een formatie.

Wij zijn stil en verdrietig door het nieuws wat ons heeft bereikt dat Julia Blokhuis op 18 jarige leeftijd is overleden.

Wij wensen Paul, Ida, Thamar, Sharon, Sarah en Luc, maar ook familie en vrienden en onze collega's van de Christenunie heel veel sterkte toe

We voeren deze week, net als veel collega partijen, geen campagne.

Het is bekend wie de stoelen in de raadszaal gaan bezetten namens Lokaal Apeldoorn. 

Na alle inspanning van Lokaal Apeldoorn heeft het ministerie ons vandaag laten weten dat er een belevingsvlucht uitgevoerd zal gaan worden vanaf Lelystad met een vergelijkbaar toestel welke straks ook zal vliegen.

Wij willen alle kiezers in onze gemeente bedanken voor de mooie overwinning die we als Lokaal Apeldoorn hebben geboekt. Wij zullen uw stem de komende 4 jaar waar maken. Daar zijn we ook de komende vier jaar op aan te spreken.

image1.jpeg

Nav de vlucht op 6 december heeft Lokaal Apeldoorn gevraagd of deze vlucht op 2700 meter hoogte uitgevoerd kan worden.
Op 6 december heeft een vergelijkbare vlucht Apeldoorn al aangedaan op 5221 ft
Go to top