Wim Willems
Fractievoorzitter/Raadslid
Woonachtig in Osseveld

Wim is 16 jaar actief binnen de politiek in Apeldoorn, waarvan 13 jaar als raadslid en sinds 2011 als voorzitter. Hij zet zich met trots in voor de partij: ‘’Lokaal Apeldoorn weet wat er speelt in de wijken en dorpen. Met deze signalen gaan wij aan de slag om fijn wonen en werken in onze mooie gemeente mogelijk te maken. Deze partij past bij mij vanwege het lokale karakter. Wij laten ons niet beïnvloeden door landelijke politieke thema’s, maar kijken wat hier in Apeldoorn gebeurt. Onze partij speelt geen spelletjes. We hebben een goed team en willen allemaal het beste voor Apeldoorn bereiken. Mijn inzet voor Apeldoorn houdt voor mij niet op bij Lokaal Apeldoorn. Ook in het verenigingsleven ben ik actief. Ik wil mijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Zo ben ik opgevoed en zo wil ik klaarstaan voor anderen.’’ Wim’s dagelijkse baan is Operationeel manager bij Rent-a-Tent

Gerry van Bruggen
Raadslid
Woonachtig in Zevenhuizen

Als fractievertegenwoordiger zet ik mij in voor de Zorg en Welzijn; met extra aandacht voor de Mantelzorg en het Passend onderwijs. Mijn inzet zet ik de komende vier jaar graag voort. Om dit te kunnen doen, is niet alleen uw stem maar vooral uw hulp nodig, u kunt mij vertellen wat er voor u speelt; wat gaat er goed; en wat kan er beter. Het is mijn ervaring door goed te luisteren en samenwerken vele puzzels op te lossen zijn. Het grote geheel te zien en hierbij details niet uit het oog te verliezen, is waar mijn kracht ligt.  
 Iedereen heeft een eigen unieke bijdrage, vraag, zorg of behoefte. Dit vraagt om passende oplossingen en toezien op de uitvoering van gemaakte afspraken. Voor het voeren van een politiek huishouden of een persoonlijk huishouden, brengt het leveren van maatwerk de rust in huis.
Voor mij is Lokaal Apeldoorn de garantie voor directe betrokkenheid en invloed op het gemeentebestuur. In verbinding met u, wil ik mij breed inzetten om mijn bijdrage te leveren aan een fijn woon-en leefklimaat. De inwoners, bedrijven en bezoekers van onze gemeente Apeldoorn stel ik hierbij voorop.

Peter Messerschmidt
Raadslid
Woonachtig in Zevenhuizen

Peter is sinds 4 jaar actief in de Apeldoornse politiek. Het ideale Apeldoorn van Peter ziet er zo uit: “Ik zie een Apeldoorn met dorpen voor me waar het goed wonen is. Waar we als inwoners in buurten elkaar kennen, elkaar helpen en een bijdrage leveren om de buurt leefbaar te houden. Waar we elkaar ontmoeten in verenigingen, waar we een leuke baan hebben. Waar we met elkaar activiteiten organiseren. Waar we enthousiaste verhalen over kunnen vertellen. Dat wil Lokaal Apeldoorn graag bereiken. Wij laten zien dat je als lokale partij écht het verschil kan maken voor mensen in de stad of het dorp. Dat kan door gezamenlijke inspanning en als Apeldoorners zelf te beslissen!’’ Peter is Directeur bij het Scouting Landgoed Zeewolde

Sukran Aksoy
Raadslid
Woonachtig in Zuid

Sukran Aksoy begon haar werk in de politiek in 2013. Toen werd ze gekozen als raadslid. Zij wil ervoor zorgen dat informatie van de gemeente beter bij de Apeldoorns terecht komt. Het gebeurt nu nog te vaak dat mensen niet goed geïnformeerd worden, bijvoorbeeld de Turken en andere minderheden. Sukran wil daar graag verbetering in zien. Sinds september 2015 is ze verbonden aan Lokaal Apeldoorn met de lijst Hendrikse/Aksoy. Deze samenwerking vindt ze een positieve ontwikkeling. De raadsleden kunnen zich samen extra sterk maken voor de bewoners van Apeldoorn. En ze kunnen zich meer gaan concentreren op de onderwerpen die ze persoonlijk goed liggen. Het onderwerp dat bij Sukran hoort, is de sociale kant van het wonen en werken in Apeldoorn. Haar dagelijkse baan is op de Groene Hoven, waar ze werkt met demente ouderen. Ook heeft ze een adviesbureau voor projectmatig werken. Sukran is geboren en getogen in Apeldoorn. Haar achternaam ‘Aksoy’ laat haar Turkse wortels zien: haar ouders komen uit de stad Karaman in Turkije.

Ben Hendrikse
Raadslid
Woonachtig in Welgelegen

Ben Hendrikse werd ongeveer twintig jaar geleden politiek actief. In die tijd was hij erg ontevreden over het optreden van de overheid. Daarom besloot hij dat hij zelf in actie moest komen. Hij wilde in de gemeenteraad meedraaien in plaats van alleen maar advies geven. Hij is jarenlang fractievoorzitter van een andere Apeldoornse partij geweest. In september 2015 heeft Ben zich verbonden aan Lokaal Apeldoorn met de lijst Hendrikse/Aksoy. Volgens hem heeft de samenwerking veel voordelen. Samen kun je meer bereiken voor Apeldoorn. Ben ziet de gemeente graag nog mooier en nog groener worden. Zijn andere wens voor de toekomst is, dat de gemeente weer financieel gezond wordt. In zijn vrije tijd houdt Ben zich bezig met de effectenbeurs. Een andere hobby is het bezoeken van jaarmarkten. Voor hij de politiek inging, heeft hij drie jaar als hypotheekadviseur gewerkt. En daarvoor was hij vijfendertig jaar lang marktkoopman in snoep, koek en banket.

Menno van Erkelens
Fractievertegenwoordiger
Woonachtig in Zuidbroek

Menno is bijna 8 jaar actief binnen de politiek in Apeldoorn. In 2010 werd hij fractievertegenwoordiger en lid van de Rekenkamer. Sinds juni 2014 is hij raadslid. Menno voelt zich als een vis in het water bij Lokaal Apeldoorn: ‘’Politiek heeft altijd mijn interesse gehad. Ik ben afgestudeerd in bestuurskunde en dat komt goed van pas bij mijn werkzaamheden voor de partij. Ik heb me de afgelopen jaren vooral ingezet voor aangenaam wonen en werken in Apeldoorn. En ook voor een aantrekkelijke openbare ruimte, want we wonen in een groene gemeente en dat moet zo blijven. Apeldoorn heeft het beste van twee werelden: de voorzieningen van een stad, met de charme en het woonmilieu van een dorp.’’ Menno’s dagelijkse baan is adviseur kwaliteit en processen bij de gemeente Bunnik. Daarnaast is hij PGB-verzorgende, wat inhoudt dat hij een doof jongetje ondersteunt en begeleidt.

Talitha Laros
Fractievertegenwoordiger
Woonachtig in Orden

Mijn naam is Talitha Laros. Ik ben in contact gekomen met de politiek door een schoolopdracht in het gemeentehuis van Apeldoorn. Sinds 2017 ben ik verbonden aan Lokaal Apeldoorn.
Ik ben student en studeer Security Management aan de hogeschool Saxion te Apeldoorn. Vakken als security management, criminologie en rechten hebben mijn interesse. Als student vind ik opleiding van basis tot universitair erg belangrijk. Vooral het aspect dat de school een fijne en veilige plek moet zijn om een positieve invloed te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van alle leerlingen/studenten.
Naast mijn studie ben ik politiek actief om mij in te zetten voor de inwoners van Apeldoorn. Ik houd van sporten en buiten actief zijn. Ik ben geboren in Harderwijk en woon inmiddels al jaren met veel plezier in Apeldoorn. In mijn vrije tijd kom graag bij de Apenheul en park Berg en Bosch met mijn twee kinderen.

Miranda Wissink
Fractieondersteuner
Woonachtig in Zuid

Ik ben Miranda Wissink en woon in Apeldoorn-Zuid. Landelijk zet ik mij in voor Ouderkracht voor ’t Kind, deze organisatie brengt ouders bij elkaar en versterkt ouderinitiatieven om hen een duidelijke rol te geven met als (moreel) kompas de universele rechten van het kind.
Lokaal in Apeldoorn, hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het recht op onderwijs voor ieder kind en een menselijke maat in de jeugdzorg. Belangrijk punt is dat ouders goede informatie krijgen vanuit gemeente hoe onderwijs en jeugdzorg wettelijk geregeld zijn. Een kind heeft recht op een ononderbroken ontwikkeling.
Skatepark Real-X is een plaats in Apeldoorn waar ik graag kom met mijn zoons. Real-X is veel meer dan een skatebaan alleen; warmte, gezelligheid en samen van en met elkaar leren wat belangrijk is in het leven. 

Monique Wolters
Fractieassistent
Woonachtig in Zevenhuizen

Monique Wolters is sinds november 2014 fractieassistente. Daarvoor liep ze al een tijdje mee als fractielid. Door haar bestuurswerk in de wijkraad Osseveld-Woudhuis raakte ze eerder al vertrouwd met de gemeentelijke politiek. Ze kreeg er steeds meer belangstelling voor en wilde zich er graag verder in verdiepen. Als fractieassistent lukt dat prima, want het is een echte spin-in-het-web-functie. De combinatie van secretariële taken en communicatietaken maakt haar werk heel afwisselend. Ze houdt de agenda, kalender en actiepuntenlijsten bij en daarnaast zorgt ze voor updates op de Facebook-pagina en het Twitter-account. Ook de website en nieuwsbrief vallen onder haar verantwoordelijkheid. Haar jarenlange ervaring met tekstschrijven komt daarbij goed van pas. Ze werkt ook als freelance journalist, vertaler en taal- en communicatietrainer. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk: ze is redactielid en radio-presentatrice in opleiding bij RTV Apeldoorn. Monique woont al 19 jaar in Apeldoorn. Ze heeft Nederlands gestudeerd in Groningen en haar wiegje stond in het Drentse Coevorden.

Pin It