Nieuws

Lokaal Apeldoorn viert Burendag met inwoners van de gemeente

30 september 2024

Afgelopen zaterdag stond in het teken van verbinding en samenzijn tijdens de Burendag. Lokaal Apeldoorn heeft in verschillende buurten en dorpen van onze prachtige gemeente samen met de inwoners deze dag gevierd. Bewapend met een grote slagroomtaart en een luisterend oor, gingen we langs bij de buurten die enthousiast hadden aangegeven mee te willen doen.

Het was een dag vol hartelijke ontmoetingen, waarbij we samen met de buurtbewoners genoten van een kop koffie en in gesprek gingen over wat er speelt in de buurt. Deze persoonlijke gesprekken geven ons als Lokaal Apeldoorn waardevolle inzichten en helpen ons om nog beter in te spelen op de behoeften en ideeën van onze inwoners.

Wat ons betreft was het een enorm geslaagde dag. Het onderlinge contact met de mensen in de wijken is van onschatbare waarde en wij zijn dan ook vastberaden om volgend jaar opnieuw Burendag te vieren. Samen met jullie, de bewoners van Apeldoorn.

Lokaal Apeldoorn blijft zich sterk maken voor een leefbare en betrokken gemeente. We kijken uit naar volgend jaar en hopen jullie dan weer te mogen ontmoeten tijdens Burendag!

Samen maken we Apeldoorn nog mooier!